חומרים הדרושים:
קופסת שימורים של חצאי אפרסקים
לתערובת העוגה
2 שמנת מתוקה 38%
1 חבילת אינסטנט פודינג
500 גר' גבינת סקי
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס חלב
קליפת תפוז מגוררת
1/2 שקית ג'לטין
1/4 כוס מים
אופן ההכנה:
1. תערובת ראשונה הקצפת השמנת+אינסטנט פודינג
2. תערובת שנייה ערבוב במיקסר :גבינות, סוכר, חלב, קליפת תפוז
3. עירבוב שתי התערובות
4. המסת הג'לטין במים, המתנה 3 דקות ולהוסיף לתערובת.
ציפוי פירורים
125 גר' ביסקוויטים פתי בר
50 גר' חמאה רכה
30 שניות במגי'מיקס
הרכבת המנה:
חצי אפרסק נטול נוזלים מונח בצלחת אישית קטנה , ממלאים אותו במילית הגבינה ומפזרים את פירורי הביסקוויטים מעל.
חובה! קירור של 24 שעות במקרר לפני ההגשה.
נחמן סוזי קוסמטיקאית בראשון לציון, קוסמטיקאית במזכרת בתיה. היצירתיות היא חלק ממני החל בעבודתי כקוסמטיקאית, מאפרת, ציירת פסלת, קרמיקאית ו"סמול שפית" אשר אוהבת להמציא וליצור מתכונים חדשים וטעימים.התגובות מחמיאות ....תודה לכולם! מעוניינת בכרטיס ההטבות Orlaor Gold Card סמסי את המייל שלך ל-0544969106 http://www.orlaor.co.il
>